brylowa (Użytkownik)
Się wczuwa
|
|
Odp.:Zagraniczni artyści na HHK 2010 7 Miesiącs, 1 Tydzień ago
|
|
|
Royce da 59, Looptroop, Krs One, Speech Debelle, Q tip, One Self, N.A.S.A., Talib Kweli, Mos Des, Dizzie Rascal. Bez kitu ucieszyła bym sie jak dziecko, gdyby Cypress Hill wystąpili
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2010/01/31 16:27 przez brylowa.
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
polaczek (Użytkownik)
Forum Guru
|
|
Odp.:Zagraniczni artyści na HHK 2010 7 Miesiącs ago
|
|
brylowa napisał:Royce da 59, Looptroop, Krs One, Speech Debelle, Q tip, One Self, N.A.S.A., Talib Kweli, Mos Des, Dizzie Rascal. Bez kitu ucieszyła bym sie jak dziecko, gdyby Cypress Hill wystąpilitaliba bym nie chciał, bo koncerty gra chujowe. ale cypress to okuuuuuuuuuuurwa: http://www.youtube.com/watch?v=s2EInH0GM90&feature=relatedchce ich zobaczyć i chuj 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Macklemore 
|
|
|
|
|
|
|
Smolak (Użytkownik)
Się wczuwa
|
|
|
|
Mam ogromne nadzieje na Saigon'a. Zrobił dwie kozackie płyty w 2009 i w 2010 też nie będzie próżnował. Poza tym świetne featy chociażby u Statik'a dają mu potencjał koncertowy na max. To strasznie charyzmatyczny homeboy i myślę, że na koncercie byłoby to widać. Poza tym spora jest zapewne szansa na Slaughterhouse, co bardzo cieszy i cieszyć musi. Musi być jednak większa równowaga i skoro Devin już był to teraz chyba najlepszą opcją byłby Warren G na chillout  B-Real jak najbardziej wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alien (Użytkownik)
Forumowy Wyjadacz
|
|
|
|
|
Podbijam post kolegi wyżej. Ludacris coś szykuje ciekawego. B.O.B. o normalnej porze jakiejś. Garść francuzów, Q-Tip, Kam Moye, Heltah Skeltah, Tech N9ne i coś zajebiście ezgotycznego, raperzy z Japonii na beatach Dj Hondy czy coś.
|
|
|
|
|
|
|
polaczek (Użytkownik)
Forum Guru
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Big Ben (Użytkownik)
Się wczuwa
|
|
Odp.:Zagraniczni artyści na HHK 2010 6 Miesiącs, 4 Tydzieńs ago
|
|
nie no Bangs mnie rozwalił dawno się tak nie uśmiałem , chętnie bym go zobaczył da głównej scenie hehehe  a tak na poważnie to g-funkowi gracze mile widziani czytaj warren g , devin the dude, dj quik , dogg pound  a moze E-40 by nas zaszczycił hehe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grand Puba!!! A raczej nie do spełnienia Hit Squad  Cypressi byliby mocni, nawet bardzo.
|
|
|
|
|
|
|
Epic (Użytkownik)
Forumowy Cielak
|
|
|
|
Gdyby pojawiłby się Kero One-byłbym bardzo zadowolony  Choć nie wiem,czy ogół jego kawałków nadawałby się na kempa,by żywiołowo rozgrzać publikę  Nie zmienia to faktu,że jego ostatnią płytą strasznie sie jarałem.Typowo oldschoolowe brzmienia. 
|
|
|
|
|
|
|
phase (Użytkownik)
Zasiedziały Forumowicz
|
|
|
|
Liczę, że w tym roku dopisze line up  jestem ciekaw kiedy pojawią się pierwsze pozycje. Liczę na to, że organizatorzy zaspokoją moje oczekiwania i pojawi się ktoś z preferowanych przeze mnie artystów, czli min.: Das Efx, Heather B, Supastition, Verbal Threat, OC, Mos Def, De la soul, Real Live...marzy mi się również zobaczyć występ królowej soulu - Erykhi Badu  jak co roku pozostaje czekać...
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2010/02/11 18:42 przez phase.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
swollen members , gza/rza ( albo w ogole ktos z Wu family) , b.o.b po zeszloroczym pomiazdzeniu mi banki chce to jeszcze raz miec;d , ecmc, i to na tyle chyba narazie;d
|
|
|
|
|
|
|
Epic (Użytkownik)
Forumowy Cielak
|
|
|
|
...nie zapominając przy tym o O.C. rzeczywiście  Rozpłynąłbym się gdy zacząłby grać kawałki z "World...life",albo "Jewelz'a" 
|
|
|
|
|
|
|
Big Ben (Użytkownik)
Się wczuwa
|
|
|
|
powiem wam ze mam tyle osób które chce zobaczyć ze pewnie na kogos trafi  pozatym zawsze moze ktos zaskoczyć  juz nie moge sie doczekać
|
|
|
|
|
|
|
MWCru (Użytkownik)
Forumowy Cielak
|
|
|
|
|
|
|
|