Grzeniu (Użytkownik)
Się wczuwa
|
|
Odp.:METHOD MAN poraz czwarty w Czechach!! 7 Miesiącs, 4 Tydzieńs ago
|
|
Troche zmieniły się warunki, teraz za 1800 kc jest VIP all inclusive a za 545 kc normalna wejściówka. Miałem zamiar zakupić bilet na koniec stycznia ale teraz raczej kupie te za 545 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
made07 (Użytkownik)
Się wczuwa
|
|
|
|
a jak wyglada dokladna miejscówka imprezy? klub?- maly duzy? hala? czy plener pod chmurka? i jest szansa na jakies dobre alkohole?  bo jak to all inclusive to piwa pic nie bede 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
phase (Użytkownik)
Zasiedziały Forumowicz
|
|
|
|
Grzeniu napisał:Troche zmieniły się warunki, teraz za 1800 kc jest VIP all inclusive a za 545 kc normalna wejściówka. Miałem zamiar zakupić bilet na koniec stycznia ale teraz raczej kupie te za 545  uuu to nieciekawie...;/ Coraz poważniej rozważam wyjazd do WWA na Meth'a. Wstyd się przyznać ale nigdy nie byłem w stolicy  za to w Pradze kilkanaście razy. Kwestia finansowa też bardziej chyba przemawia za Warszawą, bo czeska korona cały czas droga.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Czechach o_link_luzif kosztują teraz 1600 a "zwyklacze" 490. Spowodowane jest to tym, że bileciki rozchodzą się jak cieple bułeczki a klub ma pojemność 2000 ludzików. Odnośnie pytania o miejscówkę, wszystko odbędzie się w luksusowym - jak się go określa klubie SaSaZu. Alkohole będą raczej różne chociaż jeszcze nie ma o tym informacji. Stronka klubu mi sie nie chce odpalić ale jak coś to badajcie tu: www.sasazu.czCały czas rozważam tę opcję chociaż nie wiem czy wyrobię.
|
|
|
|
|
|
|
made07 (Użytkownik)
Się wczuwa
|
|
|
|
|
klub na pełnym tłuszczu... jakby all inclusive byl za 1200 to bym w to wszedl bo 1800 to juz troche za duzo... ale biore ta opcje pod wielka uwage !
|
|
|
|
|
|
|
Grzeniu (Użytkownik)
Się wczuwa
|
|
|
|
No z koroną nie przesadzajmy. Nie jest to może już 0,13 PLN ale jak waha sie na granicy 0,15/0,16 PLN to nie jest zle. Kurs lepszy niż podczas kempu już zeszłorocznego. A co do Wawy to zależy skąd bo mi sie nie opłaca a w tej chwili to już raczej sie skłaniam kupić na dniach bilet normalny za te 490 czy tam 550 kc, bo te 1800 to już troche drogo... bo to bilet normalny od zwykłego sie różni na Polskie o +-200 PLN 
|
|
|
|
|
|
|
Grzeniu (Użytkownik)
Się wczuwa
|
|
|
|
|
A orientujecie się co się traci poza darmowym piciem i jedzeniem kupując zwykły bilet? nie będzie chyba jakiś osobnych stref czy że ze zwykłym biletem jesteś skazany na stanie gdzieś z tyłu itd?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Póki co żadne wydzielone strefy nie są planowane. Według mnie jednak wybór jest taki, że albo opcja all inclusive albo sobie odpuścić. Pamiętajcie, że za te +-300 PLN nie mamy tylko żarcia i picia na barach ale też różne "inne atrakcje", o których na razie cicho. Podejrzewam więc, że te pieniądze całkowicie nam się zwrócą w takich czy innych "bonusach". Impreza jest kierowana i pewnie będzie prowadzona właśnie pod ludzi z biletami full wypas, więc niekomfortowo bym się czuł gdzieś pod ścianą jako "zwyklacz". Przynajmniej ja tak do tego podchodzę, że jeśli na tę imprezę to tylko z pełnym biletem, Meth był w Pradze już nie raz i pewnie jeszcze będzie ale raczej na pewno nie na tego typu imprezie.
|
|
|
|
|
|
|
Grzeniu (Użytkownik)
Się wczuwa
|
|
|
|
A był ktoś w tym klubie? Bo to wypas lokal to sie zastanawiam ile tam chociażby piwko  żeby nie było że biore bilet normalny kupuje 10 piw i juz mam wyrobioną cene all inclusive 
|
|
|
|
|
|
|
Grzeniu (Użytkownik)
Się wczuwa
|
|
Odp.:METHOD MAN poraz czwarty w Czechach!! 7 Miesiącs, 3 Tydzieńs ago
|
|
|
Napisałem do tego klubu mejla odnośnie biletów VIP i cen to zamieszcze tu odpowiedz ale po angielsku:
VIP ticket - best place in the club, located on the balconies above the dance floor. Sometimes drinks consumation is free with this ticket (beer, wine, vodka, gin tonic etc). There is better service in VIP area and the best view, if you pre-pay your own seating you will be also getting privacy.
Prices: Non-alcohol drinks 45 CZK (coca cola, juice, house water etc) Vittel 60 CZK (129 CZK) Redbull 75 CZK Beer Plzen, Budwar 49 CZK Heineken 75 CZK Corona 75 CZK Non-alcohol beer 49 CZK Wine 0,15cl 65 CZK Bottle of wine (depands on type) 799 - 1799 CZK Champagne Moet Ch. Brut ,V. Cliquet,Taittinger 2390czk Moet Ch. rose,V.Cliquet rose 2790czk M.Ch. Dom Perrignon 5490czk L.R.Cristal 11 990czk Main Alkohol(absolut,gin beefeater,tequila olmeca atd.Jw Red) 79czk Premium alcohol - Havana 7let, hendriks gin ,Jw Black,Chivas Regal 99czk Ultra premium alcohol- Grey Goose vodka 125czk Cognac Remy Martin 150czk Aged rum Zacapa 23y.Pyrat X.O 190czk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp.:METHOD MAN poraz czwarty w Czechach!! 6 Miesiącs ago
|
|
|
ze Świdnicy się ktoś wybiera ? ;>
|
|
|
|
|
|
|
moszekwrz (Użytkownik)
Forumowy Cielak
|
|
Odp.:METHOD MAN poraz czwarty w Czechach!! 5 Miesiącs, 3 Tydzieńs ago
|
|
|
a wybiera się ktoś z wielkopolski może do warszawy 31 marca na kethoda??
|
|
|
|
|
|
|
|