Andrew (Admin)
Admin
|
|
19.02 Małpa/Jinx/Dj Chwiał w Krakowie! 7 Miesiącs, 2 Tydzieńs ago
|
|
 Już 19 lutego w Krakowie odbędzie się koncert reprezentanta toruńskiej sceny- Małpy. Były członek rozwiązanego składu Proximite, wierny ideałom i korzeniom kultury hip hop w swojej muzyce z nowym materiałem w stolicy Małopolski wystąpi po raz pierwszy. W promocji debiutanckiej płyty Kilka numerów o czymś przed krakowską publicznością na scenie pomogą mu Jinx (ex- Proximite) oraz Dj Chwiał (The Returners). Większy hałas niż pozwala akustyk Małpa zrobi w klubie Hell&Heaven przy ul. Brzozowej 8. Za dawkę szczerego hip hopu w najlepszym wydaniu, trzeba przygotować się na wydatek 12 złotych, płaconych przy wejściu do klubu. Przygotuj się na hip hop czysty jak krew dziewicy! 19.02.2010 Małpa, DJ Chwiał i Jinx w Krakowie! Klub Hell&Heaven ul. Brzozowa 8 Start : 19.00 wjazd 12 zł Supporty : Kojot/Oxon Pezu/Twaist/ZLK Majsi, Samo Snoof ft. Gibon,Marta Szympa Kozim i Norf http://www.lastfm.pl/event/1376336+Małpa+at+Hell+and+Heven+on+19+February+2010http://www.facebook.com/event.php?eid=271325493122&ref=mfZapraszam 
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2010/02/05 10:59 przez Andrew.
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
Rosek (Użytkownik)
Forumowy Writer
|
|
Odp.:19.02 Małpa/Jinx/Dj Chwiał w Krakowie! 7 Miesiącs, 1 Tydzień ago
|
|
Fajnie, że ściągneli Małpę do Krakowa ale jakoś mam dziwne przeczucia, że ten koncert może być klapą, ze względu na towarzystwo jakie się tam pojawi. Zdecydowanie wolę jechać na Małpę do Wrocka w kwietniu 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
Andrew (Admin)
Admin
|
|
|
|
|
Jakie towarzystwo ?
|
|
|
|
|
|
|
Rosek (Użytkownik)
Forumowy Writer
|
|
|
|
Krakowskie koncerty mają to do siebie, że potrafią ściągnąć różnych "fanów" muzyki, oczywiście nie zawsze, czasem udają się naprawdę fajne imprezki, jak np. Before przed Kempem w Ministerstwie, wzór jak dla mnie organizacji imprezy w Krakowie czy też koncert KAZE & RETURNERS w In Blanco. Warto też wymienić niesamowitą klimatyczną imprezkę Arts The Beatdoctor ze Skiggym w Pięknym Psie. Więc w sumie może z pewnym optymizmem patrzeć na koncert Małpy w nieznanym mi w sumie klubie 
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2010/01/27 11:20 przez Rosek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie no - może nie bedzie tak źle, zwłaszcza że sprawdzimy na co stać Małpe koncertowo jeszcze przed Wrocławiem. Za 12 złotych to wydaje mi się że warto wesprzeć tą inicjatywę, bo jak się nie będzie chodzić to przestanie się też takie koncerty organizować. Małpa nagrał dobry materiał - myśle że do przypadkowych ludzi z tym nie trafił - tak jak ty piszesz Rosku, był już kilka dobrych imprez w Krakowie, wiem że zdażają się bardziej hardcorowe akcje czasem, ale to nie powód by nie iść. Idziemy i tyle... Jak dobrze zagra to będzie większa zajawka jeszcze przed wyjazdem do Wrocławia.
|
|
|
|
|
|
|
Andrew (Admin)
Admin
|
|
|
|
Tym bardziej, że to nie Gural, Hg , Tede etc co przynosi ludzi przypadkowych w dużych ilościach. Tutaj liczymy na zajawkowiczów i ludzi, którym muzyka Małpy jak i prawdziwy, szczery hip hop nie jest obcy. Zapowiada się gruba impreza 
|
|
|
|
|
|
|
nooke (Użytkownik)
Forum Guru
|
|
|
|
|
Niby blizej niz do wrocka ale co do krakowa tez nie jestem przekonany... Ja uderzam w kwietniu do Wroclawia.
|
|
|
|
|
|
|
Rosek (Użytkownik)
Forumowy Writer
|
|
|
|
W takim razie jak nic wielkiego i niespodziewanego się nie wydarzy to idziemy, nielegalem Małpy się jaram, ciekawe jak się prezentuje koncertowo 
|
|
|
|
|
|
|
Lubcio (Użytkownik)
Forum Guru
|
|
|
|
blizej do wwa niz do wrocka  6 marca bedzie, ale o tym w osobnym temacie 
|
|
|
|
|
|
|
maniaaa (Użytkownik)
Forumowy Writer
|
|
|
|
|
A ja wbijam bo będzie tam Andrew
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2010/01/31 23:32 przez maniaaa.
|
|
|
karton (Użytkownik)
Się wczuwa
|
|
|
|
będę 
|
|
|
|
|
|
|
Andrew (Admin)
Admin
|
|
Odp.:19.02 Małpa/Jinx/Dj Chwiał w Krakowie! 7 Miesiącs ago
|
|
 Już w najbliższy poniedziałek (tj 15.02.2010)) podczas audycji RapCentrum do wygrania będą dwie wejściówki na koncert Małpy w Krakowie! Audycja RAPCENTRUM na falach 89,0 FM w każdy Poniedziałek: 22.00 - 24.00 - /Rzeszów i okolice/ oraz za pośrednictwem internetu - http://www.radiocentrum.pl. !
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2010/02/09 22:12 przez Andrew.
|
|
|
JackoSP4 (Użytkownik)
Forum Guru
|
|
|
|
RapCentrum rulez!Sokół i Anton - najbardziej zdrowo pierdolnięci prowadzący we Wszechświecie! Słuchaj tego! Raczey nie inaczey 
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2010/02/04 13:07 przez JackoSP4.
|
|
|
Andrew (Admin)
Admin
|
|
|
|
trudno się nie zgodzić 
|
|
|
|
|
|
|
|